FAQ

1. ONKO VALMENNUSKURSSEISTA MITÄÄN HYÖTYÄ ?
>> katso vastaus

2. MITEN METAFORIN KURSSIT POIKKEAVAT MUIDEN KURSSEISTA ?
Muutosta tapahtuu luonnollisesti koko ajan kaikilla tahoilla, joten mitään pysyvää asian suhteen ei voi sanoa. Kolme merkittävää seikkaa voi ehkä kuitenkin nostaa esille:
- Olemme keskittäneet tarjontamme vain alueille, joilla meillä on todella vahvaa osaamista.
- Toisena merkittävänä etuna on oman kurssimetodiikkamme kehittäminen, joka optimaalisesti palvelee metatasoista oppimista sekä osaamisen esille saantia.
- Kolmantena voisi esiin nosta sen, että kaikki kurssimme sisältävät korkealuokkaisen oppimateriaalin.
<< takaisin päävalikkoon

3. OLEN AJATELLUT PYRKIÄ JYVÄSKYLÄN YLIOPISTOON PSYKOLOGIAA LUKEMAAN, KOSKA OLEN JO KERRAN  HELSINKIIN YRITTÄNYT MUTTA TULOKSETTA. ONKO JYVÄSKYLÄÄN KUITENKAAN HELPOMPI PÄÄSTÄ SISÄÄN PSYKOLOGIAN LAITOKSELLE KUIN HELSINKIIN? ENTÄPÄ ONKO HELSINGIN JA JYVÄSKYLÄN PÄÄSYKOEKIRJOISSA VAIKEUS/TASOEROJA? KANNATTAAKO MINUN PYRKIÄ HELSINKIIN VAI JYVÄSKYLÄÄN, KUN PÄÄSYKOEKIRJAT HELSINKIIN OVAT KUITENKIN HIEMAN MUUTTUNEET VIIME VUODESTA?
>>Katso vastaus

4. TUTKISKELTUANI ERI YLIOPISTOJEN PSYKOLOGIAN LAITOSTEN SIVUJA, EN OIKEIN PÄÄSSYT SELVYYTEEN, MITKÄ ovat niiden erikoistumisalueet. Eli voisitteko lähettää lyhykäisyydeSsään minulle tiedot niistä eli mitkä ovat vahvoja alueita kussakin laitoksessa.
>>Katso vastaus

5. JÄRJESTÄTTEKÖ KURSSEJA HELSINGISSÄ TIETEENFILOSOFIAN KIRJASTA?
>> katso vastaus 

6. MITÄ KUMMAA MEINAATTE "OPETUKSEN PAINOPISTEILLA"; ITSEREFLEKTION LISÄÄMINEN JNE. YMMÄRTÄÄKÖ KAIKKI "ALOITTELEVAT" PSYKOLOGIT MITÄ NOI EDES TARKOITTAA. MÄ YMMÄRSIN VAIN SEN ENSIMMÄISEN "TYÖN TEKEMINEN" (="ARBEIT MACHT..." :-) )
>> katso vastaus

7. VOINKO OSALLISTUA TURUSSA JÄRJESTETTÄVILLE KURSSEILLE, VAIKKA OLEN PYRKIMÄSSÄ HELSINKIIN OPISKELEMAAN?
>> katso vastaus

8. MINKÄLAISEN KOULUTUKSEN OMAAVIA IHMISIÄ TEILLÄ ON OPETTAJINA?
>> katso vastaus