OPPIMATERIAALIT

Tarjoamiemme itseopiskelumateriaalien johtavana ajatuksena on ollut aktivoiva monimuoto-opetus. Käytännössä tämä tarkoittaa materiaalia, joka tarjoaa monipuolisen tavan koetella omaa osaamistaan aina uudestaan. Tehtäviä, jotka tyylillisesti vastaavat valintakoetta, on todella paljon. Tekemällä niitä voit muodostaa itsellesi käsityksen omasta osaamisestasi ja suunnata näin ponnistelujasi oikeaan suuntaan.

Tärkeän osan materiaaleissa muodostavat myös vanhat valintakokeet. Niitä on useamman vuoden ajalta. Lisäksi mukana ovat mallivastaukset eri oppiaineiden laitosten laatimine mallivastauksineen ja pisteytysohjeineen, sikäli kun ne on julkaistu.

Toivottavasti pääset tutustumaan tekemiimme oppimateriaaleihin, sillä ne tarjoavat Sinulle juuri sitä, mitä eniten tarvitset valmistautuessasi valintakokeisiin: TYÖTÄ!

Itseopiskelumateriaalien hinta on 95 € / oppiaine. Jos tilaat itseopiskelumateriaalin kahdesta aineesta, saat yhteishinnasta 20 € alennuksen. Kaikki ilmoittamamme hinnat sisältävät alv:n. Lisäksi hintaan lisätään postitus- ja käsittelykulut 10 € / lähetys.

Näytesivuja materiaaleista on nähtävissä täällä.

Tästä tilaamaan!