PERUUTUSEHDOT

 

Kurssit

Jos joudut peruuttamaan varaamasi kurssipaikan, ilmoita siitä toimistollemme mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Mikäli olet jo maksanut kurssivarausmaksun ja peruutat kurssipaikkasi viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua, et joudu maksamaan muita kuluja. Jos olet maksanut koko kurssin hinnan ja joudut perumaan kurssipaikkasi ennen kahden viikon määräaikaa, palautamme loput kurssimaksusta ilmoittamallesi tilille.


Ennakkoon tilatut oppimateriaalit

Jos olet ilmoittautunut kurssille ja tilannut kurssiin kuuluvan itseopiskelumateriaalin kotiin ennen kurssin alkua, emme lunasta oppimateriaalia takaisin siinäkään tapauksessa, että kurssin järjestäminen jouduttaisiin perumaan.

 

Itseopiskelumateriaalipaketit

Jos haluat palauttaa tilaamasi itseopiskelumateriaalipaketin, voit tehdä sen seitsemän päivän kuluessa postista lunastuksesta. Ehtona palautukselle on, että materiaali on moitteettomassa kunnossa ja käyttämätön. Palauta materiaali samassa paketissa, kuin missä se on tullutkin ja kirjoita paketin päälle "palautus". Palautamme materiaalista maksamasi hinnan ilmoittamallesi tilille.